NA KONTAKTO


Google Maps Generator by embedgooglemap.net
Dyqani Kryesor

Rruga Dritan Hoxha, Laprake Tirane

+355 67 200 2003


Adresa te tjera

Magazina dhe Zyra Qendrore
Kompleksi Kika 2, Tirane
Rruga Gjerg Kastrioti, Vlore
Rruga Mujo Ulqinaku, Fier
Rruga Neki Libohova, Durres
Rruga e Dibres, Tirane
Rruga Fabrika e Qelqit, Kombinat Tirane
Rruga Petro Nini Luarasi, Tirane