30


VITE

7,982


PRODUKTE

9


FILIALE

3,821


KLIENTË

RRETH NESH


Zhaklin Servis Shpk Eshtë Një Ndërmarje e Cila Tregton Pjesë Këmbimi Për Elektroshtëpiake Dhe Profesionale.

Puna Jonë Ka Nisur Rreth Vitit 1992. Për Gati 30 Vjet, Ne Sigurojmë Këtë Shërbim Për Të Gjitha Familjet Shqiptare, Duke U Bërë Një Ndër Bizneset Më Me Eksperiencë Në Vendin Tonë.

Fillimet Tona Janë Në Qytetin E Fierit, Ku Me Produkte Cilësore U Bëmë Zgjedhja e Parë Për Shumë Biznese Dhe Familje Në Qytet. Ndër Vite, Biznesi Ynë u Përhap Nëpër gjithë Shqipërinë. Tashmë, Zhaklin Servis Ka Degët E Saj Në Tiranë, Durrës, Fier, Vlorë Dhe Pika Të Tjera Të Rëndësishme Në Vend.

Nga Një Biznes I Vogël Familjar, Tani Ne Menaxhojmë Nente Dyqane Të Ndryshme Dhe Numërojmë Rreth 48 Partnerë Shumice Në Të Gjithë Shqipërinë. Produktet Që Ne Përzgjedhim Vijnë Nga Firmat Më Të Njohura Ndërkombëtare.

Përveç Produkteve Me Cilësi Superiore, Ajo Që Na Ka Rritur Vit Pas Viti Profesionalisht është Puna E Përkushtuar E Ekipit Tonë. Falë Skuadrës Sonë Të Kualifikuar, Puna Jonë Eshtë Më E Mirë Dhe Shërbimi Më Korrekt. Teknikët Tanë Janë Të Gatshëm Në çdo Moment Për Të Të Ardhur Në Ndihmë.

Që Nga Konsultat, Zgjedhja E Produktit Dhe Implementimi I Tyre, Ne Kemi Vetëm Një Qëllim; Ta Bëjmë çdo Ambjent Të Shtëpisë Suaj Sa Më Të Rehatshëm E Funksional.