KONTAKTO TEKNIKUN


sHËRBIMET


Një elektroshtëpiake e dëmtuar është një problem bezdisës, që duhet zgjidhur shpejt dhe profesionalisht. Nëse nuk zgjidhet shpejt, komplikon përditshmërinë tonë. Nëse nuk zgjidhet profesionalisht, shkakton shpenzime të panevojshme që mund të evitoheshin fare thjeshtë.

Prandaj, ne të sigurojmë shërbim të drejtpërdrejtë nëpërmjet ekipeve tona me teknikë të kualifikuar.

Suport Teknik Direkt

Ekipet Tona Janë Të Shpërndara Në çdo Lagje Në Tiranë Dhe Durrës.

Nëse Të Vevojitet Një Produkt Ose Të Duhet Ndihmë Për Implementimin E Saj, Na Telefono. Menjëherë Do Të Dërgojmë Një Nga Teknikët Tanë Për Të Rregulluar Problemin.

Suport Teknik në Distancë

Nëse Jeton Jashtë Zonës Së Tiranës Dhe Durrësit, Të Duhet Ndihmë Për Rregullimin E Një Pajisjeje, Telefono Suportin Teknik Në Distancë.

Nëpërmjet Një Lidhjeje Telefonike, Një Nga Teknikët Tanë Do Të Ndihmojë Në Procesin E Rregullimit Duke Të Dhënë Udhëzime Hap Pas Hapi.