zhaklin servis

Pjesë këmbimi profesionale dhe elektroshtëpiake

Bare, restorante, hotele, pastrim kimik, sauna dhe familjare

çfarë ofrojmë?


Produkte cilësore

Pjesë Këmbimi për Lavatrice, Pjese per Lavanteri, Pjesë për Tharese Rrobash, Pjesë për Lavastovilje, Pjese Per Boliera, Pjesë për Frigoriferë Shtepiak dhe Industriale, Pjesë për Dhoma Frigoriferike, Pjesë për Produtore Akulli, Pjesë për Kondicionerë, Pjese Per Kondicioneret e Makinave, Kompresora per Chiler, Pjese Per Aspiratore, Pjese Per Expres Kafe Shtepiak Dhe Profesional, Pjesë për Soba (Korenti dhe Gazi) Shtepiake dhe Profesionale, Pjesë për Friteza, Pjese Per Banjomari, Pjese Per Mikrovala, Pjese Per Hell (Fast Food) Pjesë për Furra Pice dhe Furra Buke, Pjesë për Inkubator, Pjesë për Suna, etj . Pjesë për çdo Elektroshtëpiake dhe Profesionale, Vegla Pune Profesionale. Numërojmë 9 Filiale dhe Mijëra Klientë. Bëhu dhe Ti Partner Jone Duke Besuar ne Shumellojshmerin e Games dhe Eksperiencen Tone. Ju Mirpresim.

Please enter your text...

Shërbim nëpërmjet teknikëve

Ofrojmë Servis Në Shtëpi, Servis Për Lavatriçe, Servis Për Frigoriferë, Servis Për Kondicionerë, Servis Per Expres Kafe, Servis Për çdo Elektroshtëpiake Dhe Profesonale.

Suport teknik në distancë

Për çdo Pjesë Këmbimi Apo Problem Ofrojmë Suport Telefonik Në Distancë. Qenia Sa Më Pranë Klintëve Dhe Partnerëve Ne Biznes është Qëllim Për Ne.

PJESË KËMBIMI ELEKTROSHTEPIAKE PREJ 28 VITESH


Zhaklin Servis Tashmë Eshtë Lider Në Pjesët e Këmbit Për Elektroshtëpiake Dhe Profesionale Si Dhe Veglat e Punës Profesionale. Pjesë për Lavatrice, Pjese per Lavanteri, Pjesë për Tharese Rrobash, Pjese Per Hekura me Kaldaj, Pjesë për Lavastovilje, Pjese Per Boliera, Pjesë Për Frigoriferë Shtepiak dhe Industriale, Pjesë për Dhoma Frigoriferike, Pjesë për Produtore Akulli, Pjesë për Kondicionerë, Pjese Per Kondicioneret e Makinave, Kompresora per Chiler, Pjese Per Aspiratore, Pjese Per Expres Kafe Shtepiak Dhe Profesional, Pjesë për Soba (Korenti dhe Gazi) Shtepiake Dhe Profesionale, Pjesë Për Friteza, Pjese Per Banjomari, Pjese Per Mikrovala, Pjese Per Hell (Fast Food), Pjesë Për Furra Pice Dhe Furra Buke, Pjesë Për Inkubator, Pjesë Për Suna, etj . Pjesë Për çdo Elektroshtëpiake Dhe Profesionale, Vegla Pune Profesionale. , janë vetëm disa prej kategorive të elektroshtëpiakeve. Duke Qenë Importuesi Kryesor i Pjesëve Për Elektroshtëpiake Dhe Profesionale. Tek Ne i Gjeni Të Gjitha Pjesët e Këmbimit.

Puna Jonë Ka Nisur Që Në Vitin 1992. Për Gati 30 vjet. Ne Sigurojmë Këtë Shërbim Për Të Gjitha Familjet Shqiptare, Duke U Bërë Një Ndër Firmat Më Me Eksperiencë Në Vendin Tonë.

Hapësirë e rezervuar për porosi online


Hapësira e rezervuar për porosi online është një nga faqet e programit ku mundësohet shikimi në detaje te sasisë në magazinë, çmimit , figurës dhe të dhënave teknike tek të gjithë artikujte qe ne disponojme. Që aty është e mundur të kryhet porosia web per të gjithë klientët që janë të regjistruar dhe qe bashkepunone me ne.

Për të pasur akses në hapësirën e rezervuar duhet të kontaktoni me +355 67 200 2909.

Cilado pjesë kembimi për elektroshtëpiake apo profesionale, Pjesë për Lavatrice, Pjese per Lavanteri, Pjesë për Tharese Rrobash, Pjese Per Hekura me Kaldaj, Pjesë për Lavastovilje, Pjese Per Boliera, Pjesë Për Frigoriferë Shtepiak dhe Industriale, Pjesë për Dhoma Frigoriferike, Pjesë për Produtore Akulli, Pjesë për Kondicionerë, Pjese Per Kondicioneret e Makinave, Kompresora per Chiler, Pjese Per Aspiratore, Pjese Per Expres Kafe Shtepiak Dhe Profesional, Pjesë për Soba (Korenti dhe Gazi) Shtepiake Dhe Profesionale, Pjesë Për Friteza, Pjese Per Banjomari, Pjese Per Mikrovala, Pjese Per Hell (Fast Food), Pjesë Për Furra Pice Dhe Furra Buke, Pjesë Për Inkubator, Pjesë Për Suna, etj . Pjesë Për çdo Elektroshtëpiake Dhe Profesionale, Vegla Pune Profesionale.

E Gjeni Në Këtë Hapësirë