zhaklin servis

Pjesë këmbimi profesionale dhe elektroshtëpiake

Bare, restorante, hotele, pastrim kimik, sauna dhe familjare

çfarë ofrojmë?


Produkte cilësore

Pjesë këmbimi për lavatrice, pjesë për frigoriferë, pjesë për kondicionerë, pjesë për çdo elektroshtëpiake, vegla pune profesionale. Numërojmë 6 filiale dhe mijëra klientë, bëhu dhe ti partner me lidërër e kësaj fushe

Shërbim nëpërmjet teknikëve

Ofrojmë servis në shtëpi, servis për lavatriçe, servis për frigoriferë, servis për kondicionerë, servis për çdo elektroshtëpiake

Suport teknik në distancë

Për çdo pjesë këmbimi apo problem ofrojmë suport telefonik në distancë. Qenia sa më pranë klintëve dhe partnerëve ne biznes është qëllim për ne.

PJESË KËMBIMI ELEKTROSHTEPIAKE PREJ 28 VITESH


Zhaklin Servis tashmë është lider në veglat e punës profesionale dhe pjesët e këmbit për elektroshtëpiake. Pjesë për frigoriferë, pjesë për lavatriçe, pjesë për kondicionerë, janë vetëm disa prej kategorive të elektroshtëpiakeve. Duke qenë importuesi kryesor i pjesëve për elektroshtëpiake, tek ne i gjeni të gjitha pjesët e këmbimit.

Puna jonë ka nisur që në vitin 1992. Për gati 30 vjet, ne sigurojmë këtë shërbim për të gjitha familjet shqiptare, duke u bërë një ndër firmat më me eksperiencë në vendin tonë.

Hapësirë e rezervuar për porosi online


Hapësira e rezervuar për porosi online është një nga faqet e programit ku mundësohet shikimi në detaje i sasisë në magazinë, çmimit, figurës dhe të dhënave teknike të të gjithë artikujve. Që aty është e mundur të kryhet porosia web per të gjithë klientët që janë të regjistruar.

Për të pasur akses në hapësirën e rezervuar duhet të kontaktoni me +355 67 200 2909.

Cilado pjesë kembimi për elektroshtëpiake, si pjesë për frigoriferë, pjesë për lavatriçe, pjesë për kondicionerë, pjesë për bolier, mikrovalë etj. i gjeni në këtë hapësirë